Τρόποι Αποστολής

Home » Τρόποι Αποστολής

Ελλάδα

Η αποστολή των προϊόντων σας γίνεται μέσω της εταιρίας ΕΛΤΑ COURIER

Το κόστος αποστολής για την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Κύπρος

Η αποστολή των προϊόντων σας για την Κύπρο γίνεται μέσω της εταιρίας ELTA COURIER

Το κόστος αποστολής για την Κύπρο είναι 10 ευρώ.

1. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ, Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΕΧΕΤΕ  ΕΝΤΟΣ 15-ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ 2105711713.

2. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ENΤΟΣ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ IBAN ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ 210 5711713.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρία ταχυμεταφορών ELTA COURIER και παραδίδονται σε 3-5 εργάσιμες μέρες.

Οι παραγγελίες για την Κύπρο παραδίδονται σε 3-5 εργάσιμες μέρες.

Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται την ίδια μέρα και παραδίδονται στην εταιρία courier την επόμενη εργάσιμη μέρα (*εξαιρούνται οι Αργίες και Σαββατοκύριακα) εφόσον η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί μέχρι τις 03.00 μ.μ.

Μόλις η παραγγελία σας παραδοθεί στην μεταφορική εταιρία θα ειδοποιηθείτε μέσω ηλεκτρονικού sms με το tracking number της αποστολής σας προκειμένου να μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της μέχρι να  φτάσει σε εσάς.

Σε περίπτωση που καθυστερήσει η παραγγελία σας να παραδοθεί παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας  τηλεφωνικά στο 2105711713 σε εργάσιμες μέρες και ώρες.

Scroll To Top
  • Menu
Κλείσιμο
Αρχικη
0 Καλαθι
0 Wishlist

Καλάθι 0

Κλείσιμο

Shopping cart is empty!

Continue Shopping